top of page
Kamera symboli

KAMERAVALVONTA

Valvontakamerat, markkinoiden johtavat tuotteet parhailla ominaisuuksilla

Erilaiset kameravalvonnan ratkaisut tehostavat tuotantoa ja helpottavat vartiointia.

Autamme valvontajärjestelmien suunnittelussa, toteutamme ne ammattitaidolla ja neuvomme teitä laitteiden käytössä.

Kuvia kohteistamme:

Kameravalvontajärjestelmä varoittavine kyltteineen ja tarroineen ennaltaehkäisee mahdollisia uhkia.

 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kamerajärjestelmä toimii korvaamattomana työkaluna yrityksesi tai kodin tilojen sekä alueiden valvonnassa. Valvontakamerat ennaltaehkäisevät ja auttavat tilanteiden ja vahinkojen jälkitarkastelussa. 

 

Järjestelmiin kuuluu helppokäyttöinen etähallintasovellus, jolla voidaan seurata live kuvaa kameravalvontajärjestelmästä tai etsiä tallenteita missä ikinä oletkaan. Sovellus toimii niin tietokoneella kun tabletilla tai älypuhelimen kautta. Toiminto vaatii että kohteessa on toimiva laajakaista tai 3G/4G internetyhteys.

Miten kameravalvonta toimii?

Kameravalvontajärjestelmät voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: analogiseen, IP-pohjaiseen sekä näiden yhdistelmään.

  • Analoginen kameravalvonta edustaa vanhaa kantaa. Analogisessa kuvassa on aina kohinaa, joka huonontaa kuvan laatua huomattavasti.

  • IP-maailmaan pohjautuva kameravalvonta kulkee IP-verkossa. Järjestelmässä on digitaalinen tallennin, jota tarvittaessa voidaan ohjata ja seurata etäyhteydellä. Full HD -kuva on tarkkaa ja häiriötöntä.

  • Analogisen ja IP-pohjaisen yhdistelmä on edullinen tapa päivittää vanhat kameravaltontajärjestelmät nykypäivän kuvanlaatuun: tallenninpää on IP-pohjainen, datasiirto toimii vanhoja analogisia kaapeleita pitkin. Suurin osa nykyisistä järjestelmistä on analogisia, joten tämä on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto, jolla voidaan siirtää sekä tallentaa Full HD -kuvaa vanhassa analogisessa verkossa.

 

IP-TEKNIIKKA ON TÄMÄN PÄIVÄN JA TULEVAISUUDEN RATKAISU

Kameravalvontaan suosittelemme IP-tekniikkaa. Se on tätä päivää ja kehittyy koko ajan. Kuvan laatu on tarkkaa, vastaa Full HD -television kuvaa. IP-pohjaiset kameravalvontajärjestelmät voidaan asentaa olemassa olevia verkkoja hyödyntäen – valvonta toimii samoissa järjestelmissä kuin atk-verkot. Isoissa kohteissa jokainen kamera ei myöskään tarvitse omaa kaapelia.

Kameroihin saadaan myös etäyhteys, joka voidaan kytkeä hälytyskeskuksen, vartiointiliikkeen tai asiakkaan käytettäväksi. Etäyhteys toimii millä tahansa älylaitteella vaikkapa mökiltä käsin. Voit lomailla huoletta!

IP-tekniikka on pitkäikäinen investointi. Järjestelmään saa päivityksiä ja tekniikka kehittyy koko ajan. Järjestelmät myös linkittyvät kätevästi keskenään. Esimerkiksi lämpökameran hälytyksiä voidaan välittää rikosilmoitinjärjestelmään, jolloin alueelle tunkeutumisesta saadaan tieto välitettyä eteenpäin.

Suunnittelemme järjestelmän yhdessä asiakkaan kanssa

Tarjoamme kokonaisvaltaista turvallisuusratkaisua järjestelmän suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Kartoituskäynnillä käymme asiakkaan toiveet ja tilat läpi. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kameravalvonnalla halutaan saavuttaa ja mikä on paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Me myös huollamme kameravalvontajärjestelmät; määräaikaishuolto suoritetaan vuosittain. Teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet ja varmistamme järjestelmän toimivuuden.

Kohteet ovat erilaisia, kuten myös kameravalvontajärjestelmät. Emme vain asenna ja toimita järjestelmiä – suunnittelemme kanssasi parhaan mahdollisen turvaratkaisun kiinteistösi suojaksi.

Kun arvostat turvallisuutta, ota yhteyttä!

Meiltä saat myös hälytysjärjestelmät, kulunvalvontajärjestelmät sekä palovaroitinjärjestelmät. Olemme ammattimainen hälytysjärjestelmien toimittaja ja asentaja. Suunnittelemme juuri tarpeiisi sopivat ratkaisut, jotta pidät kiinteistösi ja omaisuutesi turvassa. Ota yhteyttä!

Niko Laukkanen

0400 201 644

niko@turvasec.fi

bottom of page