top of page
Palovaroitin

PALOVAROITINJÄRJESTELMÄ

PALOVAROITIN­JÄRJESTELMÄT

Hätätilanteessa palovaroitinjärjestelmät mahdollistavat tiedon siirron eteenpäin sataprosenttisella tarkkuudella ja varmuudella. Tieto hälytyksestä kulkee usein vartiointiliikkeen hälytyskeskuksen päivystäjän kautta halutuille tahoille.

Yksittäiset palovaroittimet antavat paikallisen hälytyksen, mutta tieto ei siirry eteenpäin, jos ketään ei ole paikalla tai jos henkilöt ovat kykenemättömiä hälytyksen tekoon – palovaroitinjärjestelmät takaavat välittömän tiedonsiirron hätätilanteesta.

.

Miksi palovaroitinjärjestelmä tulee asentaa kiinteistöön?

Palovaroitin on pakollinen jokaiselle kiinteistön alkavalle 60 neliölle. Asetus on kerroskohtainen. Palovaroitinjärjestelmän tulee olla verkkovirrassa ja akkuvarmistettu.

Palovaroitinjärjestelmä ajaa paikan päällä saman asian kuin paikallinen hälytin, mutta varma tiedonsiirto on mahdollista vain palovaroitinjärjestelmällä.

 

Hälytyskeskuksissa kohteita valvotaan 24/7. Palovaroitinjärjestelmä takaa nopean ja varman toiminnan hätätilanteessa.

PALOVAROITINJÄRJESTELMÄ LIITETÄÄN USEIN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄÄN

Ennakoimme tulevaa – palovaroitinjärjestelmät toteutetaan usein rikosilmoitinkeskuksella. Järjestelmää on tällöin helppo laajentaa ja palovaroitinjärjestelmä on helppo liittää kiinteistöä suojaavaan kokonaisvaltaiseen hälytysjärjestelmään.

Suosittelemme palovaroitin- ja hälytysjärjestelmien integrointia alusta alkaen – järjestelmät täydentävät toisiaan.

Kokonaisvaltainen turvajärjestelmä parantaa kiinteistön turvallisuutta huomattavasti ja suojaa kiinteistöä vahingoilta, ilkivallalta ja murroilta.

 

Hälytysjärjestelmän hankinta on tehokas tapa vähentää ja ehkäistä rikollista toimintaa. Sekä palovaroitinjärjestelmät että hälytysjärjestelmät valvovat tilaa, kun rakennus on tyhjä. Järjestelmät suojaavat kiinteistöä, irtainta omaisuutta sekä parantavat turvallisuuden tunnetta.

Myös kiinteistön kameravalvonta ja kulunvalvonta voidaan yhdistää samaan järjestelmään.

ISÄNNÖITSIJÄ!

Hyödynnä paloturvatekniikan asiantuntijan osaaminen. Taloyhtiön palovaroitinjärjestelmän on oltava aina hereillä. Suunnittelemme ja asennamme palovaroitinjärjestelmiä tyypillisesti taloyhtiöiden tiloihin, kuten ullakoille, kellareihin ja portaikkoihin. Usein järjestelmä asennetaan linjasaneerauksen yhteydessä. Palvelemme myös pienempiä kiinteistöjä, kuten palvelutaloja, hoivakoteja ja majoitustiloja. 

Palovaroitintyypit

  • Ionisoivat palovaroittimet

  • Optiset palovaroittimet

  • Lämpöhälyttimet

Palovaroittimia on pääasiassa kahdenlaisia: ionisoivia ja optisia. Palovaroitinratkaisut suunnitellaan ja valitaan tilan ehdoilla.

Teemme kiinteistöön aina kartoituskäynnin, jonka aikana selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa tilaan parhaiten sopivan ratkaisun.

Lämpöhälyttimet sopivat esimerkiksi takkahuoneeseen ja muihin tiloihin, jossa voi normaalistikin esiintyä savua, sillä lämpöhälyttimet reagoivat savun sijasta tilan lämpötilaan taikka sen nousuun.

Turvasec Oy palvelee vastuullisesti

Olemme turvallisuusalan kokonaisvaltaisia ja luotettavia ammattilaisia – meiltä löytyy kokemusta kaikenkokoisista sekä kaiken tyyppisistä järjestelmistä. Vastuu liikkuu meillä kentällä työntekijöidemme kanssa, kanssamme asioit aina henkilökohtaisesti vastuullisen turvallisuusammattilaisen kanssa.

Toimintamme kiteytyy turvalliseen ja luottamukselliseen asiakassuhteeseen – etsimme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen turvallisuusratkaisun, joka vastaa asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Valppaasti toimiva palovaroitinjärjestelmä on edullinen henkivakuutus - ja myös lakisääteinen!

Kysy lisää palovaroitinjärjestelmistä:

Niko Laukkanen

0400 201644

niko@turvasec.fi

bottom of page