top of page
Kulunvalvonta

KULUNVALVONTA

KULUNVALVONTA­JÄRJESTELMÄT

Kulunvalvontajärjestelmät valvovat tilassa tapahtuvaa kulkua. Sähkölukot aukeavat kulkukorteilla, jotka ohjelmoidaan yksilöllisesti. Kulut ja niiden ajankohdat kirjautuvat järjestelmään – tieto on aina asiakkaan saatavilla.

Turvasec Oy suunnittelee ja asentaa kulunvalvontajärjestelmät yrityksille, teollisuuden toimijoille, tuotanto- ja toimitiloihin. Kartoituskäynnillä käymme tilat ja asiakkaan toiveet läpi. Kulkuihin voidaan tehdä hyvinkin tarkkoja käyttäjäryhmäkohtaisia rajauksia.

Järjestelmä pitää yleensä sisällään hälytysjärjestelmät ja kameravalvontajärjestelmät. Näin saavutetaan erittäin kokonaisvaltainen turvallisuusratkaisu, joka vähentää huomattavasti väärinkäytön, ilkivallan ja muun rikollisen toiminnan riskiä. Lisäksi se lisää turvallisuuden tunnetta.

 

Kulunvalvonnalla voidaan ohjata myös hälytysjärjestelmän toimintaa.

Kysy lisää, jos kulunvalvontajärjestelmät kiinnostavat!

Etsitään yhdessä paras mahdollinen turvallisuusratkaisu, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Meillä asioit aina henkilökohtaisesti vastuullisen turvallisuusammattilaisen kanssa, jonka tärkein tavoite on sinun turvallisuutesi.

JÄRJESTELMÄ OSANA KOKONAISVALTAISTA TURVALLISUUSRATKAISUA

Kulunvalvontajärjestelmät voidaan ja kannattaa yhdistää hälytysjärjestelmään. Turvallisuusratkaisussa on usein mukana myös kameravalvontajärjestelmä. Järjestelmät tukevat ja täydentävät toisiaan. Näin saavutetaan paras mahdollinen turvataso, joka vähentää huomattavasti ilkivaltaa, luvatonta oleskelua sekä murron mahdollisuutta.

 

Kun tila on suojattu hälytysjärjestelmällä sekä kamera- ja kulunvalvonnalla, on helppo selvittää, kuka on käyttänyt mitäkin korttia ja mihin tarkoitukseen – tekijän etsimisessä järjestelmät tukevat toisiaan saumattomasti. Kulunvalvonnalla voidaan myös ohjata hälytyslaitteiden toimintaa päälle ja pois.

Kokonaisuus muodostuu

  • Kulunvalvontajärjestelmästä

  • Sähkölukoista

  • Kulkukorteista / avaimenperälukijoista

Kulunvalvontajärjestelmät valvovat kulkua kiinteistöön, tilasta toiseen ja myös rajoittavat kulkuoikeuksia rakennuksen sisällä. Kulusta jää aina merkintä järjestelmään, kuka on mennyt, minne ja mihin aikaan.

Kulunvalvonta mahdollistaa yksilölliset kulkuoikeudet

Kulkuoikeudet voidaan määrittää jokaiselle työntekijälle erikseen. Tiloihin, joissa ei ole yleistä kulkuoikeutta, kuten esimerkiksi palvelin-huoneet, voidaan antaa kulkuoikeudet vain asianmukaiselle henkilökunnalle. Kulunvalvontajärjestelmät valvovat ja rajaavat työntekijöiden pääsyä eri tiloihin vaivattomasti – toisella on oikeus yhteen tilaan ja toisella toiseen.

Kulkukortit parantavat turvallisuutta

Kulkukortit eli avaimenperälukijat ovat perinteisiä avaimia turvallisempia ja käyttökoodeja helppokäyttöisempiä. Sinun ei tarvitse jakaa työntekijöille avaimia, joten lukkoja ei tarvitse uusia avaimien hävitessä. Jos kulkukortti häviää, siltä poistetaan kaikki kulkuoikeudet. Kulkukortin oikeuksia voidaan päivittää ja muuttaa helposti. Myös kortin uusiminen helppoa ja vaivatonta.

Työajanseuranta voidaan liittää järjestelmään

Kulunvalvontajärjestelmät voidaan yhdistää myös työajanseurantaan, jolloin työntekijän työaikaa voidaan seurata yksityiskohtaisesti. Työajanseurantaan kirjataan töihin tulo- ja lähtöaika, ruokatunti sekä tauot. Jossain tapauksissa työajanseuranta voi olla myös palkanmaksun peruste.

GSM-Ohjausjärjestelmät

GSM-Ohjausjärjestelmällä voidaan ohjata mm. puomeja, portteja, ovia ym. puhelinsoitolla. Järjestelmä perustuu soittavan numeron tunnistukseen, jolloin voidaan määritellä avattavan kohteen käyttöoikeudet henkilöille, sekä rajoittaa pääsyä esimerkiksi aikaohjauksilla.

Turvasec Oy palvelee vastuullisesti

Olemme turvallisuusalan kokonaisvaltaisia ja luotettavia ammattilaisia – meiltä löytyy kokemusta kaikenkokoisista sekä kaiken tyyppisistä järjestelmistä. Vastuu liikkuu meillä kentällä työntekijöidemme kanssa, kanssamme asioit aina henkilökohtaisesti vastuullisen turvallisuusammattilaisen kanssa.

Toimintamme kiteytyy turvalliseen ja luottamukselliseen asiakassuhteeseen – etsimme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen turvallisuusratkaisun, joka vastaa asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Kulunvalvontajärjestelmät – helppoa ja turvallista kulkua tilasta toiseen!

Kysy lisää kulunvalvonnasta

Niko Laukkanen

0400 201644

niko@turvasec.fi

bottom of page